Játékbérlés? Egy igazán okos megoldás!

Babajátékok, gyerekjátékok bérlése kedvező áron.

  • Csemetéd rá sem néz egy méregdrága gyerekjátékra, amit épp most vettél neki?
  • Kinéztél egy nagyon kedves babajátékot, csecsemőhintát, de tudod, hogy a kicsi csak 1-2 hónapig fogja használni mielött kinövi?
  • Túl sok az érdekes fejlesztőjáték, és nem tudod, hogy melyiket vásárold meg a jónak tűnő gyerekjátékok közül?

Itt a megoldás! Már hazánkban is elérhető a JÁTÉKBÉRLÉS.

Minőségi, fejlesztő babajátékok, gyerekjátékok kölcsönzése és kipróbálása kedvező áron, rizikó nélkül. Béreld ki csak annyi időre, amíg szükségetek van rá, vagy próbáld ki és vedd meg, ha bevált!

Kínálatunkban Fisher Price, Adamo, Wingbo, BestForKids, Chicco, Vtech, Bilibo és más neves márkák is megtalálhatók. Mind a baba játékokat, mind a nagyobbaknak való gyerekjátékokat tisztítjuk és fertőtlenítjük, mielőtt újból bérbe adnánk.

Nálunk TSMT tornához szükséges fejlesztő eszközök is megtalálhatóak, továbbá bérelhetsz játékokat szülinapi zsúrokra vagy akár rendezvényekre is! Próbáld ki Te is a játékbérlést!

Legnépszerűbb játékok

Bérleti díj: 3.500 Ft / hó
Újdonság!

Babajátékok 6-12 hó

Mászóalagút 180 cm

Bérleti díj: 1.850 Ft / hó
Bérleti díj: 3.500 Ft / hó
Bérleti díj: 10.500 Ft / hét
Akció!
Bérleti díj: 7.695 Ft / hó
Akció!
Bérleti díj: 14.170 Ft / hó

Gyerekjátékok 12-24 hó

Step2 – Sport Center

Bérleti díj: 8.700 Ft / hó

Gyerekjátékok 12-24 hó

D-Toys csúszda

Bérleti díj: 3.800 Ft / hó

Szakértői blog

„Jaj, úgy élvezem én a strandot”… A babák vízhez szoktatásáról

Ha nyár, kánikula akkor strandolás, pancsolás, fürdés. Nézzük meg, hogyan viszonyulhatnak ehhez a kisebb-nagyobb babák! Lássuk, mit mond gyermekpszichológus szakértőnk a kisbabák vízhez szoktatásáról, illetve mit lehet tenni ha a baba nem szeret fürdeni.

Leggyakrabban használt TSMT eszközök a gyakorlatban

A szenzomotoros vizsgálatra épülő TSMT a mozgásterápiák csoportjába tartozik, és edzés elméletre épül. Cikkünk bemutatja mely területek fejlesztése történik TSMT terápiával és melyek a leggyakrabban használt TSMT eszközök az otthoni feladatsorokhoz.

Árulkodó jelek 3. Ezekre figyelj 3-6 éves korú gyerekeknél! – a TSMT terapeuta tanácsai

Cikksorozatunk azzal a céllal született, hogy a szülők és pedagógusok számára gördülékenyebbé tegye a mindennapokat, segítsen, kapaszkodót nyújtson, lehetőségeket kínáljon fel annak érdekében, hogy jobban megértsék a gyermekeket.

Rólunk írták

“Első hallásra nagyon megtetszett a játék bérlés lehetősége, amikor pedig átböngésztük a kínálatot egyértelművé vált, hogy kipróbáljuk! Meg is rendeltük ezt az ugri-bugri csoda masinát és nagyon nagy sikert aratott már első kipróbálásra. Kristóf nagyon élvezi, hogy kedvére izeg-mozog benne 🙂 A sok felfedeznivalóról nem is beszélve!
Szuper az ötlet, gördülékeny a megrendelés! Köszönjük!!!! :)”

Tovább