A játékok megvásárlása

A kínálatunkban szereplő játékok egy részét lehetőséged van megvásárolni. Amennyiben információt szeretnél kérni a vásárlásról, keress minket elérhetőségeinken!

A játék árát a használtsági fok és az állapot függvényében határozzuk meg.

A bérleti díjat az új játék vételárába 100% ban beszámítjuk az első hónap végéig. Ha az 1 havi bérlés lejártakor szeretnéd megvásárolni, az addigi bérleti díjat teljes egészében levonjuk, mert az első hónapot „kipróbálási” időszaknak tekintjük.

Ha a második hónap végén szeretnéd a játékot megvásárolni az addigi bérleti díjat 80%-ban számítjuk be a vételárba. A harmadik hónap végén pedig 50%-ban. 3 hónap utáni vásárlásnál a bérleti díjat nem tudjuk beszámítani.

Ezen bérleti díj beszámítás új játék vásárlása esetén érvényes.

Használt játék vásárlása esetén (tehát, ha a nálad levő játékot szeretnéd megvásárolni, amit már előtte más is használt) az ár a használtsági fok függvénye, tehát jóval kedvezőbb, így itt a bérleti díjat maximum 2 hónapig tudjuk beszámítani, első hónapban 100%-on, második hónapban 80%-on. A 2.hónap utáni vásárlásnál itt sem vesszük figyelembe a bérleti díjat.

A vásárlással kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi utánanézünk, hogy lehetséges-e a vásárlás az adott termék esetén és ennek mik a feltételei.

Ha kérdésed, észrevételed van, írj nekünk! Várjuk megrendelésed!


Gyerekjátékok bérlése
JóaJáték Kft.

Email: jatek@jatekberles.hu