Legnépszerűbb babajátékok 0-1 éves babáknak

Segítünk dönteni! Ezek a legnépszerűbb játékaink, melyeket újszülött kortól 1 éves korig ajánlunk!

A pici babáknak egyértelműen a hintákat szoktuk ajánlani. A hinta fejleszti a mozgás koordinációtaz egyensúly érzékettámogatja a két testfél összehangolódását és hat a kisebb izmok (csukló, arc, ujjak) mozgásának fejlődésére is. A csecsemőket megnyugtatja a hinta mozgása, tehát a fejlesztésen túl feszültségoldó hatása is érvényesül.

Adamo babahinta

A bölcsővel kombinált Adamo bébihinta lehetőséget ad arra, hogy a lágy ringatózást hívjuk segítségül, amikor a babánknak nyugtatásra van szüksége, de épp nem tudjuk kézben tartani. Az Adamo hinta keresztrudas változata megkönnyíti a baba ki-és behelyezését a hintába. 100% pamutból, és kezeletlen fából készül, így gyermek és természetbarát. Születéstől 15 kg-os súlyig használható. A lágy ringatózás segít megnyugtatni a babát. Fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként akár 2 éves korig is.

Babahinta – elektromos (Fisher Price Take-Along Swing and Seat)

Ez a szuper babahinta tökéletes választás a picik megnyugtatásához. Kényelmes, puha, rezeg és még hintázik is. Lágy dallamokat játszik. A babahinta összecsukható, így nagyon praktikus, helytakarékos, akár utazáshoz is magatokkal vihetitek. Már újszülött kortól használható.

Fisher Price Akváriumos óceán varázs hinta

A vidám mintázatú pihe-puha bölcső a Fisher-Price-tól jobbra-balra, előre-hátra mozgatja a babát. Forgó-világító gömb pedig 4 színes játékkal szórakoztatja. A tálca eltávolítható. Puha, párnázott üléshuzata maximális kényelmet biztosít szemünk fényének.

A hinták mellett még a játszószőnyegeket és a jumperoo-kat szoktuk ajánlani a legkisebb korosztálynak.

A Fisher-Price esőerdős játszószőnyeg a legnépszerűbb játszószőnyegek egyike! Puha, nagyméretű játszószőnyeg, amely 20 perc nyugtató zenét játszik, esőerdős hangokkal és fényjátékkal szórakoztatja a kicsiket. Plüss és műanyag játékok egyaránt megtalálhatóak rajta. Kis tükrében a baba felfedezheti önmagát. Mérete: 80 x 80 x 50 cm.

Astro Kitty Fisher-Price SpaceSaver Jumperoo

Íme egy űrhajós tanulóasztalka, ami számtalan felfedeznivalót tartogat a kicsiknek. Az űrhajó fedélzetén számtalan érdekes, mozgatható, zenélő villogó játék van, ami arra ösztönzi a babákat, hogy mozogjanak, tapintsanak, aktívan játszanak. A jumperoo ülése négy magasságba állítható, így, ahogy nő a gyermek, folyamatosan állíthatjuk a magasságához. Az asztalka könnyen összecsukható, és hordozható, így akár egy utazás alkalmával is könnyen magatokkal vihetitek. Segítség nélkül felülni képes gyermekeknek, kb. 6 hónapos kortól ajánlott. Önállóan járni tudó vagy 12 kg-nál nehezebb gyermekek részére nem ajánlott.

Teljes játék kínálatunk megtekintéséhez kattints ide!