Legnépszerűbb babajátékok 1-2 éves gyerekeknek

Segítünk dönteni! Ezeket a játékok a legkelendőbbek az 1-2 éves korú gyermekeknél.

Fisher Price Zsiráf golyópálya

Az ülés, állás, felfedezés közben annyi mindent lehet csinálni! Zene és fény jelenik meg, miközben a baba három színes labdával eteti meg a zsiráfot.
Nézd csak meg, milyen szépen forognak körbe, tűnnek el, majd pedig bukkannak elő alulról azok a labdák!
Ez a játékos barát még egy (vagy kettő, könnyen megfogható) fület is kölcsönad, hogy a kicsi minél hamarabb felálljon.

Fisher Price Állj fel velem golyópálya

Ez a játék remek szórakozást ad a piciknek, amikor még ülnek, vagy éppen csak felállnak. 3 színes labdát lehet bedobni felül, és kacagva nézni ahogy azok legurulnak sorban a csúszdán és felbukkannak a pálya alján. Táncoló fények, zene és kedves hangeffektusok kísérik a játékot. A kapaszkodók a szélén segítik a felállást és a támaszkodó állást.

Fisher-Price Kétnyelvű (magyar, angol) intelligens játszóasztal

Izgalmas asztalka rengeteg felfedeznivalóval. Állatok, számok, színek, 120 féle dallam, kis zongora, telefon mennyi féle játék lehetőség! Az asztalkának kivehetőek a lábai, így már egészen kicsi, akár 8 hónapos kortól is használható. Az asztalka a magyar nyelv mellett angolra is állítható. 8 hónapos kortól kb. 3 éves korig ajánljuk.

Foglalkoztató fa kocka Óriás Tooky Toy

Óriás fa fejlesztő kocka, melynek minden oldala más és más felfedeznivalót rejt. Golyóvezető, állatos csúszka, színes fogaskerekek, óra, számok, formák. Ez a készségfejlesztő játék garantáltan sok ideig leköti a gyerekeket, úgy hogy közben játékosan fejleszti a kezeiket, gondolkodásukat. A termék mérete: 30 x 30 x 55 cm. Anyaga: fa. 1-4 éves korig ajánljuk. A termék masszív, minőségi fából készült, így jó választás a környezettudatos, globálisan gondolkodó családoknak. Használata biztonságos a legkisebbek számára is, a termék nem tartalmaz toxikus anyagokat.

Ikea LÖMSK tojás forgófotel

A népszerű forgó tojásfotel több okból is nagyon keresett. Egyrészt a gyerekek imádnak ebben kuckózni, forogni, és magukra húzni az előtétet. Másrészt ezt a forgó tojásfotelt szokták ajánlani otthoni TSMT tornához is.

Óriás Játszósátor és alagút rendszer 5in1

Íme, egy óriás sátor és alagút rendszer, amellyel hatalmas játszóteret varázsolhattok a kertbe. Kezdődhet a bújócska, a játék. Ezzel a játékkal garantáltan hatalmas murit rendezhettek otthon. Jellemzői: A szett 3 sátrat és 2 alagutat tartalmaz. 5 perces felállítás. Kültérre és beltérre is alkalmas. Anyaga 100% poliészter

Tekintsd meg teljes játékkínálatunkat!