Mit fejleszt a TSMT torna és mikor van rá szükség?

Új online előadással készülünk Nektek TSMT témában. Célunk, hogy támogatni tudjuk a szülőket olyan gyakran felmerülő kérdésekben, amelyek gyermekeik mozgásfejlődésével kapcsolatosak.

Miről is lesz szó?

Előadásunkban a TSMT módszert szeretnénk kicsit közelebb hozni Hozzátok, mely egy széles körben elterjedt terápiás módszer. Célja az idegrendszer érlelése, a gyermek fejlődésének támogatása.

Idegrendszeri éretlenség, megkésett fejlődés, „szenzoros” gyerek, figyelemproblémák, túlzott mozgásigény, ingerkeresés, autizmus… Sok szülő számára ismerősnek csengő, már-már divatos kifejezések. De pontosan mit is takarnak ezek, és hogyan függnek az idegrendszeri érés folyamatától? Hogyan ismerhető fel, ha a gyermek valamelyik problémában érintett?

Szakértőnk mesélni fog a TSMT módszer alapjairól, hogy honnan ered, hogyan hat, hogyan alkalmazzuk. Bemutatjuk Nektek, hogy mi a különbség az egyéni és a csoportos alkalmazás között, kiknek, mikor ajánljuk ezt a típusú terápiát. Beszélünk az idegrendszeri érésről, hogy kicsit jobban belelássatok, milyen összetett, bonyolult és fantasztikus ez a folyamat, és mekkora „munkában” van a gyermeki idegrendszer a nap 24 órájában.

Az előadás végén várjuk kérdéseiteket, amelyekre szakértőnk válaszol nektek.

Mikor és hol lesz az előadás?

Helyszín: Zoom (élő)
Időpont: 2022. október 6. csütörtök 17 óra
Előadó: Hatvani Dorottya, gyógytornász, TSMT terapeuta

A zoom előadáson a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Töltsd ki a jelentkezési lapot!

    Kérjük, pipáld be a lenti mezőt, hogy a regisztrációd megfeleljen a jogi szabályozásoknak!

    Iratkozz fel a Játékbérlés hírlevelére!