Adamo bölcsővel kombinált babahinta állvánnyal és rugóval

Bérleti díj: 6.100 Ft / hó

Adamo babahinta állvánnyal rugóval egy csomagban!

A bölcsővel kombinált Adamo bébihinta lehetőséget ad arra, hogy a lágy ringatózást hívjuk segítségül, amikor a babánknak nyugtatásra van szüksége, de épp nem tudjuk kézben tartani. Az Adamo hinta keresztrudas változata megkönnyíti a baba ki-és behelyezését a hintába.

Az Adamo állvány használatát azoknak ajánljuk, aki nem akarja házában vagy lakásában a hintát kampóval egy pontba felrögzíteni. Könnyű szerkezetének és stabilitásának köszönhetően kényelmes és biztonságosan változtatható az ADAMO hinta helye az otthonodban. Oda viheted a hintát, ahol éppen dolgod van vagy tartózkodsz, így babád sem marad társaság nélkül egy percre sem.

 

Elfogyott

Adamo babahinta

100% pamutból, és kezeletlen fából készül, így gyermek és természetbarát. Születéstől 15 kg-os súlyig használható. A lágy ringatózás segít megnyugtatni a babát. Fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét. Fába vagy betonba szerelhető. Rugóval, kampóval bérelhető.
Csak beltéri használatra! A hinta színe, mintája eltérhet a képen látottaktól! Rendelkezünk 0-10 kg-ig használható rugóval és 10-15 kg-ig használható rugóval. Egyeztetjük veled bérlés esetén, hogy melyikre lesz szükséged.

Adamo hintaállvány:

Maximális terhelhetőség: 10 kg, illetve használata addig a pillanatig ajánlott, ameddig a gyermek önmagát nem hintáztatja. Ennek oka, hogy ezek a talajhoz nem rögzített beltéri állványzatok (minden ilyen típusú állvány) tartó funkciót látnak el a “bölcsős” időszakra.

  • Mérete összeszerelve: 180 cm magas, a lábak közötti távolság: 1 m, az állvány ív szélessége hátra: 1.2 m
  • Súlya: 11 kg
  • Súlykorlát: 10 kg
  • Anyaga: Vas
  • Csak bérleti használatra.
  • Az állvány színe eltérhet a képen látottaktól!

 

Adamo bölcsővel kombinált babahinta állvánnyal és rugóval termékről 1 értékelés

  1. Sándor

    Kislányom nagyon rossz alvó. Az Adamo hintát altatásra használjuk, tökéletesen bevált. Szerencsére sokkal költséghatékonyabb számunkra a bérlés, mint az állvány és a hinta együttes megvásárlása, ugyanis nem tudjuk meddig lesz szükségünk rá. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalra.

Mondd el a véleményed