Adamo bölcsővel kombinált babahinta keresztrúddal, rugóval

Bérleti díj: 4.400 Ft / hó

A bölcsővel kombinált Adamo bébihinta lehetőséget ad arra, hogy a lágy ringatózást hívjuk segítségül, amikor a babánknak nyugtatásra van szüksége, de épp nem tudjuk kézben tartani. Az Adamo hinta keresztrudas változata megkönnyíti a baba ki-és behelyezését a hintába.

 

1 készleten

Az Adamo bölcsővel kombinált babahinta keresztrúddal, rugóval 100% pamutból, és kezeletlen fából készül, így gyermek- és természetbarát. Születéstől 15 kg-os súlyig használható. A lágy ringatózás segít megnyugtatni a babát. Fejleszti a gyermek egyensúlyérzékét. Használható bölcsőhintaként, ülőhintaként, rugós hintaként akár 2 éves korig is.

Fába vagy betonba szerelhető. Rugóval, kampóval bérelhető. Csak beltéri használatra! A hinta színe, mintája eltérhet a képen látottaktól!

Rendelkezünk 0-10 kg-ig használható rugóval és 10-15 kg-ig használható rugóval. Egyeztetjük veled bérlés esetén, hogy melyikre lesz szükséged.

A hintázásról itt írtunk bővebben:

A hinta, mint fejlesztőjáték

 

7 ok, amiért minden gyereknek hintáznia kell

Adamo bölcsővel kombinált babahinta keresztrúddal, rugóval termékről 1 értékelés

  1. Anita

    Nekünk nagyon bevált az Adamo hinta. Kisfiam könnyen megnyugodott benne, kisebbeket elszundított napközben, miközben én tudtam a feladataim csinálni mellette. Kényelmes, és a hintázás jótékony hatásai miatt is mindenképpen szerettem volna használni. Szuper lehetőség volt ez az oldal, hogy nem kellett megvennem, ki tudtam bérelni pár hónapra, amikor szükségünk volt rá.

Mondd el a véleményed