Antilop etetőszék támasztópárnával

Bérleti díj: 2.790 Ft / hó

Bárhova magaddal vihete. Az ANTILOP etetőszéket könnyen szétszedheted és magaddal viheted, hogy gyermeked midig biztonságosan és stabilan ülhessen, legyél akár otthon, egy barátodnál vagy egy étteremben. A huzat is könyvméretűre hajtható össze. Jó étvágyat!

A támasztópárna stabilan a helyén marad, ha átfűzöd rajta a biztonsági övet (ki kell egészítened egy székpárnával).

Könnyű tisztán tartani; gépben 60°C-on mosható.

A termék már önállóan ülni tudó, maximum 3 éves vagy 15 kg súlyú gyermekeknek való.

2 készleten

Az Antilop etetőszék támasztópárnával segítségével a kicsik egyszerűbben csatlakozhatnak a felnőttek asztalához, ahol könnyebben elsajátíthatják a szociális és étkezési szokásokat. A felfújható támasztópárna tökéletes kényelmet biztosít, így az egész család együtt falatozhat az étkezőasztalnál. Ártalmatlan és tartós műanyagból készül, amelyet tisztítani is igazán egyszerű. A huzatot az ANTILOP támasztópárnára egyszerű felhúzni, levenni és kimosni is, hiszen mosógépbe tehető. Az antilop etetőszék még kényelmesebbé válik.

Könnyű szétszedni és szállítani.

A magas szegély nem engedi, hogy a földre kerüljön az étel.

Tudjuk, hogy a gyerekek bőre nagyon érzékeny, de nem kell aggódnod. A terméket szigorú teszteknek vetették alá, így teljesen mentes minden olyan anyagtól, amely bőrirritációt okozhatna vagy árthatna gyermeked egészségének.

Biztonsági övvel. Beltéri használatra ajánlott.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Antilop etetőszék támasztópárnával” értékelése elsőként

Kategória: Címke: