Babahinta Fisher -Price elektromos 2:1 hordozható és összecsukható

Bérleti díj: 7.300 Ft / hó

A Babahinta Fisher -Price elektromos 2:1 hordozható és összecsukható babafotel és hinta egyben. A hatféle ringási sebességed te is beállíthatod, de akár rá is bízhatod a hintára, ami érzékeli a babád súlyát és ez alapján automatikusan beállítja. A nyugtató rezgések funkció, valamint a 10 féle dallam + 2 természet hang igazi relaxációs élményt nyújt a picinek. A színes játékok látványa arra készteti a babát, hogy feléjük nyúljon, hogy elérje őket, ami fejleszti az alapvető mozgáskészséget.

2 készleten

A biztonságot az ötpontos hám és az ülésrögzítő szolgálja. A hinta összehajtható, könnyen szállítható. Smart Swing technológia, 6 sebességfokozat, 10 dallam és relaxáló hang ( +2 természet), 2 db színes függő állatka, Kényelmes, párnázott ülőke, 5 pontos biztonsági öv, Fogyantyú kényelmes hordozásért, Próbáld ki most, hogy a picidnek 5 csillagos élményt biztosíthass! A Fisher-Price Esőerdős hodozható minihinta 4 db LR14/C jelű elemmel működik.

Babahinta Fisher -Price elektromos 2:1 hordozható és összecsukható teherbírása max. 11 kg.

Babahinta Fisher -Price elektromos 2:1 hordozható és összecsukható termékről 1 értékelés

  1. Patrik

    Horror áron vannak babahinták, amikre 4-5 hónapig van szükség maximum. Mi inkább kibéreltük. Ezt a megoldást javaslom mindenkinek!

Mondd el a véleményed

Cikkszám: 82f37d2817d2 Kategória: