Babahinta elektromos Fisher Price Take-Along Swing and Seat

Bérleti díj: 7.800 Ft / hó

Ez a szuper babahinta tökéletes választás a picik megnyugtatásához. Kényelmes, puha, rezeg és még hintázik is. Lágy dallamokat játszik. A babahinta összecsukható, így nagyon praktikus, helytakarékos, akár utazáshoz is magatokkal vihetitek. Műr újszülött kortól használható.

2 készleten

A Babahinta elektromos Fisher Price Take-Along Swing and Seat használatát 0-9 hónapos korig ajánljuk. Terhelhetősége: max. 9 kg-ig. Felszereltsége: biztonsági öv, leszedhető figurák, párnázott ülőrész. 6 állítható sebesség fokozat. Újszülöttkortól használható. Működtetése: elemmel (4 x 1,5 V-os C – LR14). Összecsukható. 10 féle dallamot játszik, Dallamok fajtái: nyugtató, természet hangjai.

Babahinta elektromos Fisher Price Take-Along Swing and Seat termékről 2 értékelés

  1. Timi

    Amikor a második babám vártam, eldöntöttem, hogy nem fogok vásárolni új dolgokat, ezért nagyon megörültem, amikor megláttam a játékbérlés lehetőségét, és ki tudtam ezt a hintát bérelni. A hinta tökéletes állapotban volt, tisztán kaptam meg, és 4 hónapig használtam. Szeretettel ajánlom mindenkinek a játékbérlést.

  2. Lívia

    Kislányom nagyon hasfájós, nehezen alszik. Mindenképpen szerettem volna valamilyen hintát, ringatót, mert csak ringatva tud elaludni, viszont az ilyen elektromos hinták nagyon drágák. Amikor megtudtam, hogy nem kell megvennünk, hanem bérelhetünk is elektromos babahintát, azonnal kikölcsönöztem. A legjobb döntés volt. Nagy segítség az altatásban.

Mondd el a véleményed

Cikkszám: daadf223df94 Kategóriák: ,