Tomy Micimackó Édes álmok vetítő

Bérleti díj: 2.890 Ft / hó

Alvó üzemmódban: mozgó karakterek a mennyezeten 3 féle altatódallal kombinálva, mely gyengéden megnyugtatja babát, és segít neki az elalvásban. Horkolás hangok emlékeztetnek, hogy itt az ideje az alvásnak. Hangra aktiváló alvó üzemmód: ha a baba felébred és sír, a kivetítő altatódallal újra indul ki, hogy segítsen a babának visszaaludni. Ébresztő mód: kedves hangok, melyeket Micimackó és barátai hallatnak. Két különböző ébresztési dallam, melynek segítségével öröm az ébredés. Ha a szülő meg nyomja a megfelelő karaktert aranyos kuncogást ásítást is hallani.

1 készleten

Hallható még madárcsicsergés és méhecske zümmögés is. Olyan érzés, mintha a 100 holdas pagonyban járnátok! 5 perces vagy 10 perces automatikus kikapcsolás állítható be.

Tomy Micimackó Édes álmok vetítő jellemzői: Különleges alakú vetítő forma, kupola alakú Éjszaki fény vetítővel, funkció gombokkal. 2 féle hosszúságú, 5 vagy 10 perces lejátszási program. Ébresztő mód, vagy altatási mód. VOX funkció, újraaltatja a babát, ha felébred. Kiságy ágyrácsára felszerelhető. 2×3 féle altatódal, aktivitás és altató hangok. 2 féle vetítési mód, vagy mennyezetre vetít, vagy a vetítő első felén található kupolára. Nagyobb vetítési kép. Aktivitás hangok a 100 holdas pagonyból (méhzümmögés,madárhangok,horkolás, vihogás,ásítás) Automatikus kikapcsolás. Elemek: 4 x AA

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tomy Micimackó Édes álmok vetítő” értékelése elsőként

Cikkszám: 98b86645a799 Kategória: