Alap TSMT csomag

Bérleti díj: 5.595 Ft / hó

A 3 leggyakrabban együtt használt TSMT eszköz egy csomagban most még kedvezőbb áron!

Az Alap TSMT csomag tartalma: billenőlap, gördeszka és 110 cm-es gimnasztikai labda.

Alap TSMT csomag tartalma:

Billenőlap:

A nagyméretű billenőlap a TSMT tornához (tervezett szenzomotoros torna), egyik leggyakrabban használatos eszköz. Teteje csúszásgátló anyaggal van borítva. Ezzel a kimondottan TSMT tornához készült billenőlappal, lehetőség nyílik az otthoni gyakorláshoz, fejlesztéshez. Anyaga: bútorlap és fa. A billenőlap alján lévő félkörív sugara 10 cm. Mérete: 65×65 cm.

Gördeszka:

Ezzel a kimondottan TSMT tornához készült gördeszkával, lehetőség nyílik az otthoni gyakorláshoz, fejlesztéshez. Anyaga: fa. Mérete: 75x 25 cm. A TSMT torna szabványai szerint a kerekei nem forognak körbe, hanem kizárólag előre és hátra lehet vele gurulni.

Labda:

Gimnasztikai labda pumpával, mely rendkívül erős, durranásmentes anyagból készült. A 110 cm átmérőjű, kiváló minőségű labda jól használható TSMT és mozgásfejlesztő tornához is.

Alap TSMT csomag termékről 2 értékelés

  1. Adrienn

    Nagyon örülök, hogy a játékbérlésen ki lehet bérelni TSMT eszközöket, mert amikor kiderült, hogy a kisfiamnak csecsemőkori letapadás miatti fejlesztésre van szüksége, akkor sehol nem tudtam kapni tornához eszközöket. Viszont úgy, hogy csak rövid időre kellenek, így tökéletes szá,unkra a bérlés. Csak jánlani tudom.

  2. Alexandra

    Kisfiamnál fejlődési lemaradást állapítottak meg és elküldtek minket TSMT tornára. Mivel eléggé messze lakunk a fejlesztőközponttó, így csak hetente 1 maximum 2 alkalommal tudtuk megoldani, hogy menjünk TSMT tornára. A fejlesztő javasolta, hogy gyakoroljunk otthon is. Mivel a TSMT eszközöket csak pár hónapig használjuk, így nagyon megörültem, mikor megtaláltam a weboldalt, azonnal meg is rendeltem otthonra a TSMT Alapcsomagot.
    Nagyon jó minőségű játékokat kaptunk, az összes többi TSMT eszközt is innen fogjuk kibérelni. Köszönjük!

Mondd el a véleményed