Vízi móka játékasztal kül- és beltéri vizes játék

Bérleti díj: 2.400 Ft / hó

Polesie márkájú vizes interaktív játékasztal. Ez a Vízi móka játékasztal kül- és beltéri vizes játék rengeteg lehetőséget tartogat a pancsolást kedvelő gyerekek számára! Igazi móka vele a játék a meleg nyári napokon! A Vízi móka játékasztalon a gyerekek útjukra indíthatják a hajókat, és forgathatják a vízimalmokat is. A forgó mozgásnak köszönhetően a játékasztal megmozdítja az asztalon található vizet és a kerekeket is. A játékasztal fejleszti a gyerekek finommotorikus készségeit, képzelőerejüket és kreativitásukat is.

Anyaga műanyag.

A játékasztal mérete: 53 х 38 х 40 cm.

1-4 éves kor között ajánlott.

2 készleten

Szuper vizes játék a meleg nyári napokra. Tekerd, engedd a vizet áramolni, pacsázz, húú de jó! A kis lurkók imádják a vizet, ezzel a játékkal még jobban fel lehet dobni a vízi játék élményét.

Vízi móka játékasztal kül- és beltéri vizes játék termékről 2 értékelés

  1. Zsuzsi

    Szerintem szuper játék főleg nagyon forró napokon, amikor nem mehetünk ki a játszóra, de mégis valamivel le kell foglalni a gyerekeket.

  2. Zoltán

    Kisfiam imádja a vizes játékokat, imád pancsolni. Hosszú órákra lekötik ezek a játékok és fejlesztik a fantáziáját is. Rengeteg vizes játékunk van otthon, de a kedvence a Vízi móka játékasztal kül- és beltéri vizes játék. Jelenleg megunhatatlan számára, de a játékbérléssel bármikor visszaküldhetjük, ha mégis megunná.

Mondd el a véleményed