Törzsvásárlói klub

Legyél Te is a Törzsvásárlónk és gyűjtsd a kedvezményeket nálunk!

Új webáruházunkban, minden teljesült rendelésed után hűségpontokat írunk jóvá neked a fiókodban. Egy teljesült rendelésed után, a rendelés értékének 10%-át írjuk jóvá neked hűségpontokban. A hűségpontjaidat már a következő rendelésednél be is tudod váltani. 1 hűségpont=1 Ft kedvezményt jelent!!!

Vagyis minden rendelésed értékének 10%-át megkapod kedvezményként a következő rendelésednél!

Minél többet bérelsz, annál több hűségpontot gyűjthetsz össze, melyeket a következő rendelésednél már be is tudsz váltani. Minden termék oldalán láthatod, hogy egy termék után mennyi hűségpontot kaphatsz. A hűségpontjaidat 6 hónapig tudod beváltani a webáruházunkban. A hűségpontjaid számát a Fiókodban a Hűségpontjaim link alatt tudod megnézni.

A hűségpontjaidat az alábbiak szerint tudod beváltani:

Hűségpontok átváltása kuponkódra:

1. lépés:

Nyomj a Fiókodban a hűségpontjaim linkre, majd a pontok kezelése gombra, ezután a pontjaid mellett az átváltás gombra!

2. lépés:

Másold ki a kuponkódodat (nyomj a másolás gombra a kuponkódod mellett), majd, a rendelésed során a kosár oldalon másold be (Ctr+V gombbal) a kuponkódodat a kuponkód mezőbe, majd nyomj a kupon beváltása gombra! A kedvezményedet automatikusan jóváírja a rendszerünk.

Köszönjük, hogy te is jó ötletnek tartod a játékbérlést! Bízunk benne, hogy Te is csatlakozol a törzsvásárlóink egyre bővülő klubjához!