Bérelj játékot szülinapra, rendezvényre!

Szülinapi játékcsomag bérlés- Új lehetőség a webáruházunkban!

Szeretnéd a pici szülinapját otthon megtartani, de nincs nektek olyan és annyi játékotok, amivel a sok kisgyereket le lehet kötni? Mit szólnátok egy szuper játékcsomaghoz, amivel a 2-5 éves gyerekek szülinapi zsúrját garantáltan fel lehet dobni.

Tudunk ajánlani játékcsomagot beltéri és kültéri használatra is. A szülinapi játék csomagjainkat 1 hétre tudjátok kibérelni. Nézd meg szülinapi játék csomagjainkat itt!

Rendezz Te is szuper szülinapi zsúrt a válogatott játékokkal!

Játékbérlés rendezvényre

Játékbérlés rendezvényekre

Szolgáltatásunk nemcsak magánszemélyek részére elérhető, hanem vállalatok, rendezvényszervező cégeknek is, akik igény esetén be tudnak rendezni egy játszósarkot a rendezvény idejére.

Eseményeidet a játékbérlés szolgáltatásunkkal költséghatékonyan tudod a résztvevő kisgyerekes családok számára is kényelmessé tenni, egy jól felszerelt játszósarok kialakításával. Kínálatunkban olyan minőségi készség- és mozgásfejlesztő játékok találhatók meg, mint például tanulóasztalok, járássegítők, ugrálók, készségfejlesztő kockák, golyópályák, egyensúlyozó tölcsérek és még sok más izgalmas játék.

Cégek részére, egyedi megállapodás alapján, rugalmas feltételekkel, akár néhány napos bérlési lehetőséget is kínálunk, igazodva a rendezvény időtartamához.

Szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre abban, hogy milyen játékokat érdemes választani egy-egy esemény játszósarkának optimális berendezéséhez. Igény esetén kiszállítást is tudunk vállalni.

Bővebb információért, árajánlat kérésért, csomagajánlatainkért, keress minket elérhetőségeinken!

Üdvözlettel,

A Ficsak Játékbérlés csapata

Email.: info@jatekberles.hu

Tel.: 06-20-771-9147

Facebook: https://www.facebook.com/jatekberles

Email.: info@jatekberles.hu

Játékbérlés raktár: 1087 Budapest, Asztalos Sándor út 5.