Gyakran Ismételt Kérdések

 • Hogyan tudok kibérelni egy játékot?

A kiválasztott gyerekjáték/játékokat az alábbiak szerint rendelheted meg tőlünk. Regisztrálsz, vagy ha már regisztráltál, akkor belépsz a webáruházunkba és kosárba teszed a kiválasztott termékeket. A rendelés során megadod az adataidat, majd véglegesíted a rendelést. A rendelésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztat. A megrendelés akkor válik élővé, ha azt az ügyfélszolgálat telefonon/e-mailben visszaigazolja. Ez hétköznap 24 órán belül kell, hogy megtörténjen. A bérlés előtt kitöltünk egy bérleti szerződést, melyet jóvá kell hagynod. Ezt követően kollégánk egyezteti veled az átvétel idejét.

 • Hogyan tudom átvenni a megrendelt játékokat?

Játékainkat jelenleg kizárólag személyes átvétellel rendelheted meg. Az átvétel pontos idejéről, kollégánk fog egyeztetni veled emailben vagy telefonon. A személyes átvételre hétköznap napközben van lehetőséged. Az átvétel ideje függ a rendelt terméktől és az átvételi helyszíntől is, a megrendeléstől számítva általában 1-4 napon belül tudjuk átadni a termékeket neked.

Budapesti átvételi helyszínek:

 • 1087 Budapest, Asztalos Sándor út 5. (Játékbérlés raktár, kizárólag előre egyeztetett időpontban, H-CS: 9-15 óra között)
 • 1118 Budapest, Regős u. 13. (Ficsak) H-CS: 08-16 óráig, P: 08-13 óráig
 • Mennyi a minimális bérlési idő, és azt hogyan számoljátok ki?

Alap bérleti idő 1 hónap, amit az adott hónap x napjától a következő hónap x napjáig számítunk. A játékokat ekkor kell legkésőbb visszaszolgáltatni.

 • Mit kell fizetnem a bérléskor?

A játék átvételekor a játék kölcsönzési díját kell kifizetni annyi időre, amennyire bérbe akarod venni, és amennyi a bérleti szerződésedben szerepel.

 • Hogyan tudok fizetni?

A játékok bérleti díját fizetheted készpénzben, banki utalással és bankkártyával is.

Készpénzben átvételkor: A játékok átvételekor is fizethetsz készpénzben munkatársainknak. Kérjük, hogy a szerződés szerinti pontos összeggel készülj.

Banki előre utalással: banki előre  utalás esetén, az alábbi számlaszámra várjuk az utalást:

JóAJáték Kft. Bankszámlaszám: OTP: 11705998-21296673

Banki utalás esetén, kérjük, hogy a közlemény rovatba írd be a megrendelésed számát. A játékot akkor tudod majd átvenni, ha meggyőződtünk róla, hogy az összeg beérkezett a számlánkra.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban már bankkárytával is fizethetsz az OTP Simple Pay rendszerén keresztül.

 • Miért nulla az Áfa értéke a rendelésemnél?

Cégünk Áfamentes, így játékainkra Áfá-t nem számolunk fel.

 • Kell bérleti szerződést kitöltenem?

Igen, a bérlés előtt felvesszük a személyes adataidat és kitöltjük előre a bérleti szerződést, melyet jóvá kell hagynod. A szerződés tartalmazza az adataidat, a bérelt termékek listáját, a bérleti időt és a bérlés költségét.

 • Fertőtlenítitek a játékokat?

Természetesen!  Minden játék az ANTSZ Tisztiorvosi szolgálat ajánlása alapján kerül tisztításra és sterilizálásra. A fertőtlenítéshez környezetbarát Bio tisztítószert használunk, amely nemcsak teljesen ártalmatlan a kicsik egészségére de védi a környezetünket is. Részletesen ITT olvashatsz a Bio tisztítószerről.

 • Meghosszabbíthatom a bérlési időszakot, ha a gyermekemnek nagyon tetszik az adott játék?

Természetesen. Ez esetben a lejárat napja elött 3 munkanappal kérlek ÍRÁSBAN jelezd felénk a jatek@jatekberles.hu e-mail címen. Ebben az esetben kérünk a lejárat napjáig utald át az újabb 1 hónapi (vagy amennyi időre még bérelni szeretnéd) bérleti díjat, amiről mi postán számlát küldünk.

 • Mi történik, ha elveszik vagy megrongálódik a játék teljesen vagy részben?

Ha a játék elveszett, akkor a játék vételárát ki kell fizetni. A játék árát a használtsági fok és az állapot függvényében határozzuk meg.

Ha a játék során a játék megsérült, vagy elveszett egy része, akkor ennek költségét ki kell fizetni (pl. labda a golyópályáról, akkor a labda árát kell kifizetni). Hogy pontosan mennyi, azt a visszaadáskor mérjük fel. Mindkét esetben a nem fizetés esetén kénytelenek vagyunk az ügyet jogi útra terelni.

 • Mi történik, ha nem sikerül időben visszaadni a bérelt játékot?

Ha a játék visszaadásához nem tudunk legkésőbb a bérlés utolsó napjára időpontot egyeztetni, vagy a találkozó a bérlő hibájából hiúsul meg, minden további napért a napi ár kétszeresét számoljuk fel neked.

Ha kérdésed, észrevételed van, írj nekünk! Várjuk  megrendelésed!

Gyerekjátékok bérlése
JóaJáték Kft.

Email: jatek@jatekberles.hu