Rólunk írták

Vásárlóink véleménye:

” Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre. Mivel tudtam, hogy csak időszakosan van szükségünk egy TSMT eszközre, a kölcsönzés bizonyult a legpraktikusabb megoldásnak.

Az ügyintézés gyors, rugalmas, hosszabbítás esetén pedig kedvezmény is jár. 🙂

Bátran ajánlom mindenkinek!”

Ági, július 28.

Adamo hintát kerestem a rosszul alvó gyerekemnek, de nagyon drága. Ekkor találtam rá a jatekberles.hu-ra. Örülök neki, hiszen így kipróbálhattuk olcsón.  A hinta tisztán érkezett, a személyes átvétel kicsit nehezíti a hozzá jutást, de megoldható. „

Szabina, április 9.

„Kedvesek, segítőkészek. A bérelt játékok teljesen újak voltak. Tsmt tornához béreltem gördeszkát, hintát, nagy labdát, matracot, billenő padot. Meg rendelés után hamar át lehet venni. Jelenleg 1 hónapra kértem bérlést, de meg van már beszélve még egy hónapra. Csak ajánlani tudom. 😊

Melinda, március 14.

„A Facebookon bukkantam rá erre a lehetőségre amit nagyon jónak találtam. TSMT eszközöket béreltünk, ami szuper volt mert nem kellett őket megvenni, tekintettel arra hogy a végén nem is volt rá szükség mint utóbb kiderült. Így bártan ajánlom mindenkinek aki bármi általuk kínált terméket ki szeretne próbálni akár megvétel előtt is.  Kedves segítőkész ügyintézésben volt részem. Köszönöm még egyszer!”

Erika, március 8.

„Fantasztikus lehetőségnek gondolom a játékbérlést, mert sok mindent ki lehet próbálni anélkül hogy rengeteg pénzt adnánk ki érte. Egy süti bödön és egy tanuló asztal élményével gazdagodott a gyerekem, de ha hamarabb megtalálom az oldalt akkor kipróbáltuk volna az Adamo hintát is. Rendkívül kedves és kommunikatív mindenki akivel eddig érintkeztem, bátran lehet hozzájuk fordulni akár kérdéssel is. Én csak ajánlani tudom 🙂

Benko Zsuzsa, március 3.

„Nagyon örülünk, hogy a babajátékok mellett már TSMT mozgásfejlesztő eszközöket is lehet bérelni. Elsők között béreltünk ki billenőlapot és szoba trambulit az otthoni tornához. Már most imádom a gondolatot, hogy ha befejeztük a tornát csak vissza kell vigyem, és nem lesz itthon még 2 nagy méretű dolog, ami csak foglalja a helyet. Köszönjük a kedves és gyors ügyintézést is!:)”

Bogárdi Andrea, január 17.

„Első hallásra nagyon megtetszett a játék bérlés lehetősége, amikor pedig átböngésztük a kínálatot egyértelművé vált, hogy kipróbáljuk! Meg is rendeltük ezt az ugri-bugri csoda masinát és nagyon nagy sikert aratott már első kipróbálásra. Kristóf nagyon élvezi, hogy kedvére izeg-mozog benne 🙂 A sok felfedeznivalóról nem is beszélve!
Szuper az ötlet, gördülékeny a megrendelés! Köszönjük!!!! :)”

Jaskó-Kopasz Éva, március 7.

„Kedves JóAJáték Csapat! Ezúton is szeretnék gartulálni a fantasztikus ötlethez,hogy béreljük a játékokat gyermekeinknek! Ezzel változatossá tudom tenni a kisfiam,Gergő mindennapját úgy, hogy nem halmozok fel feleslegesen játékokat ( sok-sok pénzért ) az otthonunkban és mindig a korának megfelelő,jó minőségű játékot tudok neki biztosítani. Csatolva a fotók Gergőről, miközben a az első bérelt játékát , a Mókakockát fedezi fel nagy komolyan 🙂 További sok sikert kívánok!”

Torma -Szepesi Andrea, február 18.

Játékbérlés média megjelenések

2022. május 28. KarcFM interjú (10. perctől)

2022. május 23. Hirado.hu

2022. május 23. Hirtv.hu

2022. május 23. webradio.hu

2022. május 25. metropol.hu

2022. április 25. Origo.hu

2022. április 9. Babanet.hu

2012. április 11. – Babafalva.hu
2012. április 10. – nlcafe.hu
2012. március 7. Class.Fm – Morning show Balázzsal
2012. március 7. www.borsonline.hu
2012. március 6. www.csaladihalo.hu
2012. március 3. www.divany/poronty.hu