Montessori hinta

Bérleti díj: 8.850 Ft / hó

Gyönyörű kidolgozású, letisztult, kiváló minőségű Montessori fa hinta, mely sokoldalúan használható. Lehet hinta, ha beleteszel egy puha párnát, akkor ágyikó, felfordítva mászóka, játékpult vagy szék, vagy egy szuper rejtekhely.

A hintával játszva fejleszthető a gyermekek motoros képessége. Garantáltan sokat, sokszor játszanak vele a gyerekek.:)

A Montessori elvek alapján ez a hinta tökéletes választás a gyermekek számára. A Montessori szemlélet szerint a gyermek maga végezzen el mindent, ami fejlődését elősegíti, önmaga alkossa meg képzeteit, fejlessze érzékszerveit, építse fel tudatát. Ha olyan eszközöket, játékokat adunk a gyermekek kezébe, amelyekkel a saját fantáziája szerint sok mindent játszhat, akkor képességeinek fejlődését nagyban elősegíthetjük.

A hintázás, ringatás élménye oldja a feszültséget, szorongást – ugyanúgy megnyugtatja a gyermeket, mint amikor csecsemőként a karjainkban ringattuk őt. Ezenfelül segít a szociális és kognitív készségek fejlesztésében, sőt még írni és olvasni is könnyebben tanul meg az a gyermek, aki sokszor hintázik. Szakértői cikkünkben olvashatsz részletesebben is arról, miért jó a hintázás. 

A gyermek a Montessori Hintában önállóan is tudja magát hintáztatni, a két fogantyú segítségével előre-hátra tudja magát billegtetni, vagy ha úgy tartja kedve akár fekvő pozícióban is tud benne ringatózni.

„Kezdeményezni, azután hagyni, hogy a gyermek szabadon kibontakoztathassa képességeit.” (Maria Montessori)

1 készleten

A Montessori hinta anyaga: 15 mm vastag, kézzel megmunkált nyír rétegelt lemezből készül. A felhasznált festékek bizonyítvánnyal rendelkeznek, gyermekjátékokra valók.

Mérete: 85 cm ×39 cm ×39 cm

Ajánlott kor: 1-6 éves korig

Teherbírása: 150 kg

Gyártó: Elis Design

Montessori hinta termékről 2 értékelés

  1. Katalin (megerősített tulajdonos)

  2. Dóra

    Kislányomnak kerestünk montesszori hintát, mert sokaktól hallottuk, mennyire szeretik a gyerekek és jól fejleszti az egyensúlyrendszert. Viszont nem tudtuk, hogy a mi kislányunknak is tetszeni fog e és mivel ezek a játékok elég drágák, inkább a bérlés mellett döntöttünk. Kislányom otthoni fejlesztésének kiváló segédeszköze volt a hinta, amit kb fél évig 8 hónapig használtunk. Nagyon jó ez a lehetőség, hogy bérelhetünk játékot, mert így, ha valami miatt nem használjuk, visszaküldhetjük és nem kell kerülgetni a lakásban. Összességében nagyon elégedettek vagyunk a játék minőségével és a Jatekbérlés.hu szolgáltatásával is.

Mondd el a véleményed