Vtech Járássegítő kiskocsi

Bérleti díj: 3.300 Ft / hó

A Vtech biztonságos járássegítőjével nemcsak az első lépések megtétele könnyebb, hanem rengeteg izgalmas játék is fejleszti a kisgyermeket!

1 készleten

A járássegítőn a baba találkozhat számokkal, betűkkel, formákkal, állatokkal, színekkel valamint különféle gyermekdalokat is megismerhet. Világító gombok találhatók rajta, mellyel vezérelhető a zenelejátszás.

Vtech Járássegítő kiskocsi fejleszti a baba motorikus mozgását, kéz-szem koordinációját. Könnyen összecsukható és kis helyen is elfér.

Vtech Járássegítő kiskocsi termékről 1 értékelés

  1. Zita

    Kisfiam hipotón izomzatú, későn állt fel és járni is későn kezdett és ebből adódóan rendkívül bizonytalan volt a mozgásaiban. Többen javasolták, hogy próbáljuk ki valamilyen járássegítő eszközt, amíg megerősödik az izomzata. Elkezdtük keresni a megfelelőt, azonban azt tapasztaltuk, hogy a megvásárolható eszközök elég drágák és mivel nem tudtuk, hogy kisfiam használni fogja e egyáltalán így folyamatosan odáztuk a vásárlást. Viszont egyre többször állt már fel, de szegény csak esett-kelt, így nem halogathattam tovább a döntést. Szerencsére egy anyuka szólt a játszótéren a bérlés lehetőségéről. A bérlési lehetőség adott nekünk egy rugalmas és költséghatékony megoldást, hogy kipróbálhassuk ezt az eszközt, mielőtt vásárolnánk.

Mondd el a véleményed