Wingbo fejlesztő hinta állvánnyal

Bérleti díj: 5.300 Ft / hó

Fantasztikus, hasalós-fejlesztőhinta, amellyel a babák saját magukat hintáztatják, így aktív részesei a mozgásfejlődésüknek! A baba hátizmát és mozgáskoordinációját fejleszti olyan módon, hogy gerincét mindvégig helyes, egyenes tartásban tartja és alátámasztja, így gyakorlatilag súly sem nehezedik rá, a baba jobban tud a fejtartásra, hintázásra koncentrálni!

 

2 készleten

A baba ring, lóg benne, a térdén támaszkodik és a lábával lökheti magát, ez a sikerélmény hozzásegíti a még gyorsabb fejlődéshez is, és egyben szuper elfoglaltság is! Fejtartást is elősegíti! MINDEN babának csak ajánlják a fejlesztők, neurológusok, de kifejezetten hasznos azoknak a babáknak akik nem tartját a fejüket, nem szeretnek hason feküdni, ezáltal a mászást sem kezdik el. Már 6 hetes kortól használható. A komplett Wingbo fejlesztő hinta állvánnyal csomag tartalma: eredeti Wingbo hinta állvánnyal, puha szivacsos textilfeltéttel, biztonsági övvel és magasságállítóval.

Wingbo fejlesztő hinta állvánnyal termékről 1 értékelés

  1. Enikő

    Kisbabámat fejlesztésre hordom, azonban otthonra is szerettem volna valami megoldást egy komplex fejlesztő eszközt. Hallottam, hogy a jatekberles.hu-n vannak fejlesztő eszközök is, felmentem a weboldalra és mikor megtaláltam a Wingbo fejesztő hintát, azonnal kibéreltem. A rendelés menete egyszerű volt és gyors, alig vártuk, hogy kipróbálhassuk a hintát.

Mondd el a véleményed

Cikkszám: 6bc0f0e285b9 Kategória: