Muffik Szenzoros ortopédiai szőnyeg, extra szett 16 db-os

Bérleti díj: 6.500 Ft / hó

Különleges készlet, mellyel a talpak reflexzónáit stimulálhatjuk. Amellett, hogy jó móka a gyerekeknek a színes, változatos elemeken sétálni, még fejlesztő hatűsú is. A Muffik szenzoros szőnyeg különböző felületein való mezítlábas járás javítja az egyensúlyérzéket, jótékony hatással van testtartásunkra, segít a lúdtalp, valamint a gerincdeformitások kialakulásának megelőzésében. A tematikus elemek talpunk reflexzónáit stimulálják, így amellett, hogy a természetes környezet élethű elemeinek segítségével kellemesen érezhetjük magunkat, az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol.

1 készleten

Köztudott, hogy mezítláb járkálni valódi köveken, homokban, tengerparton vagy akár fűben nemcsak kellemes, de nagyon egészséges és hasznos is: az egyenetlen felületen járás természetes módon erősíti a talp- és lábizmokat. A Muffik Szenzoros ortopédiai szőnyeg, extra szett 16 db-os segítséget nyújt a helyes járás és az általános testtartás fejlődéséhez, alkalmazása hasznos a lúdtalp kialakulásának megelőzésében, de már kialakult problémák enyhítéséhez is használható. Ugyanakkor a csomagban található felszínek és formák sokfélesége rengeteg szenzoros játéklehetőséget biztosít kisebbek és nagyobbak számára is!

Muffik Szenzoros ortopédiai szőnyeg, extra szett 16 db-os termékről 1 értékelés

  1. Anna

    Barátnőmtől hallottam a játékbérlés lehetőségéről és azonnal felmentem az oldalra és megrendeltem a szenzoros ortopédiai szőnyeget, ami nem volt még beszerezve, mert eléggé drága egy komplett szőnyegrendszer. A bérlés lehetőségével viszont igazi akadálypályát tudtam varázsolni a fiamnak és ha már nincs szükségünk rá visszaküldjük. Még használjuk, szeretjük. Kényelmes, praktikus és megfizethető alternatíva minden szülőnek, aki szeretné biztosítani a gyermekének a fejlődést és szórakozást.

Mondd el a véleményed

Cikkszám: 7ac8e7c13f13 Kategória: