Muffik Szenzoros ortopédiai szőnyeg, extra szett 16 db-os

Bérleti díj: 6.500 Ft / hó

Különleges készlet, mellyel a talpak reflexzónáit stimulálhatjuk. Amellett, hogy jó móka a gyerekeknek a színes, változatos elemeken sétálni, még fejlesztő hatűsú is. A Muffik szenzoros szőnyeg különböző felületein való mezítlábas járás javítja az egyensúlyérzéket, jótékony hatással van testtartásunkra, segít a lúdtalp, valamint a gerincdeformitások kialakulásának megelőzésében. A tematikus elemek talpunk reflexzónáit stimulálják, így amellett, hogy a természetes környezet élethű elemeinek segítségével kellemesen érezhetjük magunkat, az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol.

Elfogyott

Köztudott, hogy mezítláb járkálni valódi köveken, homokban, tengerparton vagy akár fűben nemcsak kellemes, de nagyon egészséges és hasznos is: az egyenetlen felületen járás természetes módon erősíti a talp- és lábizmokat. A Muffik Szenzoros ortopédiai szőnyeg, extra szett 16 db-os segítséget nyújt a helyes járás és az általános testtartás fejlődéséhez, alkalmazása hasznos a lúdtalp kialakulásának megelőzésében, de már kialakult problémák enyhítéséhez is használható. Ugyanakkor a csomagban található felszínek és formák sokfélesége rengeteg szenzoros játéklehetőséget biztosít kisebbek és nagyobbak számára is!

Muffik Szenzoros ortopédiai szőnyeg, extra szett 16 db-os termékről 1 értékelés

  1. Anna

    Barátnőmtől hallottam a játékbérlés lehetőségéről és azonnal felmentem az oldalra és megrendeltem a szenzoros ortopédiai szőnyeget, ami nem volt még beszerezve, mert eléggé drága egy komplett szőnyegrendszer. A bérlés lehetőségével viszont igazi akadálypályát tudtam varázsolni a fiamnak és ha már nincs szükségünk rá visszaküldjük. Még használjuk, szeretjük. Kényelmes, praktikus és megfizethető alternatíva minden szülőnek, aki szeretné biztosítani a gyermekének a fejlődést és szórakozást.

Mondd el a véleményed

Cikkszám: 7ac8e7c13f13 Kategória: