Adamo babahintához hintaállvány

Bérleti díj: 3.500 Ft / hó

Használatát azoknak ajánljuk, aki nem akarja házában vagy lakásában a hintát kampóval egy pontba felrögzíteni. Könnyű szerkezetének és stabilitásának köszönhetően kényelmes és biztonságosan változtatható az ADAMO hinta helye az otthonodban. Oda viheted a hintát, ahol éppen dolgod van vagy tartózkodsz, így babád sem marad társaság nélkül egy percre sem.

Az Adamo babahintához hintaállvány nagyméretű termék, kisebb személyautóba nem fér el. 2, 3 vagy 4 darabba szedhető szét – kérjük, érdeklődj, melyik van épp raktáron. A 2 db-ba szedhető termék csak a 8. kerületi raktárunkban vehető át, és nagyobb méretű kombival szállítható el.

Elfogyott

Maximális terhelhetőség: 10 kg, illetve használata addig a pillanatig ajánlott, ameddig a gyermek önmagát nem hintáztatja. Ennek oka, hogy ezek a talajhoz nem rögzített beltéri állványzatok (minden ilyen típusú állvány) tartó funkciót látnak el a „bölcsős” időszakra.

Mérete összeszerelve: 180 cm magas, a lábak közötti távolság: 1 m, az állvány ív szélessége hátra: 1.2 m Súlya: 11 kg

Súlykorlát: 10 kg

Anyaga: Vas

Csak bérleti használatra.

Az állvány színe eltérhet a képen látottaktól!

Adamo babahintához hintaállvány termékről 1 értékelés

  1. Ágota

    Szuper lehetőséget kaptunk tőletek, hogy kipróbálhattuk, szereti-e babánk a hintát. Nem kellett megvennünk, hogy utána kiderüljön, csak állna a sarokban. Köszönöm a lelkiismeretességeteket és kedvességeteket is!

Mondd el a véleményed

Cikkszám: fa844751ce88 Kategóriák: , ,