Adamo hintaállvány

Bérleti díj: 3.500 Ft / hó

Használatát azoknak ajánljuk, aki nem akarja házában vagy lakásában a hintát kampóval egy pontba felrögzíteni. Könnyű szerkezetének és stabilitásának köszönhetően kényelmes és biztonságosan változtatható az ADAMO hinta helye az otthonodban. Oda viheted a hintát, ahol éppen dolgod van vagy tartózkodsz, így babád sem marad társaság nélkül egy percre sem.

Az Adamo állvány nagyméretű termék kisebb személyautóba nem fér el. 2 darabba szedhető szét. Ez a termék csak a 8. kerületi raktárunkban vehető át, és nagyobb méretű kombival vagy kisteherautóval szállítható el.

Elfogyott

Maximális terhelhetőség: 10 kg, illetve használata addig a pillanatig ajánlott, ameddig a gyermek önmagát nem hintáztatja. Ennek oka, hogy ezek a talajhoz nem rögzített beltéri állványzatok (minden ilyen típusú állvány) tartó funkciót látnak el a “bölcsős” időszakra. Mérete összeszerelve: 180 cm magas, a lábak közötti távolság: 1 m, az állvány ív szélessége hátra: 1.2 m Súlya: 11 kg Súlykorlát: 10 kg Anyaga: Vas Csak bérleti használatra. Az állvány színe eltérhet a képen látottaktól!

Cikkszám: fa844751ce88 Kategóriák: ,